Wie zijn wij?

Sinds 01/02/2019, is mijn zaak DacoDak, van start gegaan. Met veel ambitie ben ik een nieuw hoofdstuk begonnen, en met fierheid kan ik nu zeggen dat dit goed loopt, door steun van vrienden, familie en mijn partner heb ik bereikt waar ik van droomde, een eigen zaak!
Ik ben een ervaren dakwerker, gespecialiseerd in platte en hellende daken, leien, koper en zink, isoleren, veluxramen plaatsen, dakgoot- en gevelbekleding, enz…
Zit je met vragen ivm je dak, aarzel dan niet om me te contacteren! Ik lever snelle, betrouwbare en klantvriendelijke service!

Daarom kiezen klanten voor ons!

Bij een dak- of gevelrenovatie komt al snel heel wat kijken en gaat vaak gepaard met een fikse investering. Daarom is het belangrijk om met de juiste vakman aan de slag te gaan.

DacoDak garandeert u de correcte prijs-kwaliteit en administratieve ondersteuning voor de aanvraag van subsidies, premies en vergunningen zodat u geen stress en/of zorgen hebt bij het uitvoeren van de werken. Wij komen steeds eerst bij u thuis langs voor een kennismaking en de nodige opmetingen zodat u weet met wie u in zee gaat en wij een correcte offerte kunnen opmaken. Onze uitgevoerde werken leveren we steeds met de nodige stiptheid en grootste zorg af.

Website door: Webwisp